TERMENI SI CONDITII www.euromax.ro

 

           Acest document se refera la conditiile de utilizare a website-ului www.euromax.ro.  Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni si conditii privind Utilizatorul (dumneavoastra) si Euromax (agentia) inainte de a utiliza pagina de internet www.euromax.ro (Site).

            Accesand sau utilizand website-ul www.euromax.ro, sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos:

 

Site-ul

 

            Site-ul este administrat de SC EUROMAX SRL cu sediul in Galati, str. Stiintei nr.65, J17/1296/2003, CIF: 15764600, prin Agentia de turism EUROMAX, posesoare a licentei de turism 2847/2010

           Scopul utilizarii site-ului www.euromax.ro este obtinerea de informatii privind ofertele si programele turistice ale agentiei de turism Euromax, informatii despre destinatiile promovate, abonare la newsletter, achizitionare de produse, rezervari, precum si suport live sau prin e-mail, etc.

           Euromax nu este responsabila pentru aptitudinile Utilizatorului de a accesa ori utiliza Site-ul si nici pentru esecurile generate de carenta acestor aptitudini.

            Euromax nu garanteaza ca Site-ul nu poate fi afectat de virusi sau alte actiuni care pot genera defectiuni sau alte pierderi.

 

Acceptarea Termenilor si Conditiilor

 

            Utilizand acest Site sunteti de acord in totalitate cu acesti Termeni si Conditii, fara nici o alta restrictie. Daca nu sunteti de acord cu unul din punctele descrise, nu puteti utiliza acest Site in nici un fel.

 

Serviciile Euromax

 

            Euromax va pune la dispozitie un sistem automat care va ofera posibilitatea de a cauta si verifica disponibilitati pentru diferite servicii turistice si va permite sa efectuati rezervarea dorita.

            Euromax actioneaza si ca agent pentru terti furnizori, cum sunt: hoteluri, companii de inchiriat masini, precum si alti Furnizori de Servicii Turistice - denumiti in continuare Furnizori. Euromax poate recomanda achiziionarea serviciilor de la anumiti Furnizori dar nu isi asuma nici o responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de Furnizori si nu garanteaza in nici un fel acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor oferite de acestia la un moment dat.

 

Informatiile publicate pe Site

 

            Euromax ofera prin intermediul Site-ului informatii cu titlu general, cu scop consultativ. Va rugam notati ca informatiile publicate pe Site pot fi modificate oricand.

            Euromax nu asigura nici o garantie cu privire la aranjamentele documentelor de calatorie (pasapoarte, vize, vaccinuri necesare), ca informatia de pe Site este actualizata. Drept urmare, este responsabilitatea Utilizatorului de a se asigura ca va calatori in conformitate cu masurile aplicabile acestor documente de calatorie.

            Euromax nu garanteaza ca informatia de pe Site (incluzand, dar fara limitare, tarifele, descrierile sau datele) nu poate avea erori sau lipsuri, dar vom depune tot efortul sa corectam erorile (corectabile) de indata ce ne sunt aduse la cunostinta.

 

Efectuarea / modificarea / anularea rezervarilor

 

            Orice rezervare efectuata online si neanulata la termenul limita de anulare specificat in sistem se considera FERMA si implica automat responsabilitatea platii.

            Toate anularile vor fi efectuate in scris si trimise pe e-mail la adresa rezervari@euromax.ro

          Termenul limita de anulare fara penalizare este specificat in momentul efectuarii rezervarii online. Depasirea termenului respectiv implica plata penalizarilor care de asemenea sunt specificate in rezervare.

            In cazul neprezentarii la hotel, se va aplica o penalizare de minimum o noapte (pana la maximum costul intregii sederi, in functie de politica de anulare a hotelului).

Cererile de rambursare, ca urmare a neutilizarii in totalitate sau partiala a serviciilor turistice, trebuiesc insotite de o confirmare scrisa din partea hotelului. Aceasta confirmare nu garanteaza returnarea contravalorii serviciilor neutilizate. Va fi onorata numai in cazul in care hotelul accepta returnarea contravalorii.

            Toate rezervarile vor fi onorate numai pentru persoanele pe numele carora s-a facut rezervarea.

           In caz de imposibilitate fortuita de a onora rezervarea, Euromax isi rezerva dreptul de a inlocui hotelul sau alte servicii confirmate initial cu altele de categorie similara sau superioara, fara nici un fel de alta compensatie in schimb sau de a returna banii integral in cazul in care este imposibila oferirea unei alternative.

            Cazarea se face de obicei dupa ora 14.00, ora locala, in ziua sosirii programata in rezervare. Pentru a evita probleme la cazare, va rugam sa ne informati in cazul in care veti ajunge mai tarziu la hotel.

            Dupa efectuarea rezervarii, va rugam verificati si asigurati-va ca toate detaliile din voucher ( cum ar fi adresa hotelului, informatiile despre hotel, oras si tara ) sunt corecte. In acest mod veti fi protejat de orice neplaceri cauzate de o eroare a sistemului.

 

Tarife

 

            Euromax nu percepe taxe sau comisioane in plus fata de tarifele afisate online.

            Mesele incluse in fiecare tarif sunt specificate pentru fiecare oferta in parte.

            In anumite destinatii este posibil sa se perceapa taxe locale platibile direct la hotel.

           Unele hoteluri au tarife fluctuante, care se schimba zilnic. Tariful nu se garanteaza decat pe baza unei rezervari confirmate. Nu se accepta o cerere de rambursare bazata pe faptul ca pretul de vanzare a fost aproape sau peste tariful de receptie.

            Conducerea hotelului are dreptul sa ceara la sosire detaliile cardului de credit sau un deposit care sa acopere si sa garanteze orice costuri suplimentare care pot aparea in timpul sederii dumneavoastra.

 

Tipuri de camere

 

            Tipurile de camere pot depinde de disponibilitatea acelui tip de camera in hotel si pot varia in functie de hotel si/sau de tara in ceea ce priveste categorizarea tipurilor de camere. Incercam sa ne asiguram ca hotelul ofera tipul de camera rezervat, totusi pot exista ocazii cand in loc de o camera cu pat dublu poate fi alocata o camera cu doua paturi separate sau o camera cu pat dublu poate fi alocata in loc de o camera cu doua paturi separate. Va rugam sa luati la cunostinta ca majoritatea hotelurilor europene ofera doua paturi single alaturate pentru a forma un pat dublu. In timp ce toate preferintele legate de tipul de camera dorit sunt trimise la hotel, alocarea camerelor este facuta de catre hotel si depinde de disponibilitatea din momentul intrarii in hotel. O camera tripla nu garanteaza trei paturi separate. Marimile paturilor si configuratia lor pot diferi. Acest lucru poate include si un pat pliant. O camera cvadrupla este o camera pentru patru adulti, cu doua, trei sau patru paturi. Acest lucru poate include si paturi pliante. Aranjamentul paturilor poate varia considerabil.

Orice cerere suplimentara, cum ar fi pentru etaj superior, pentru camera de fumatori etc. nu e garantata in momentul rezervarii. Va depinde de disponibilitatea hotelului in ziua intrarii clientului.

            Clasificarea dupa stele a hotelurilor afisate ofera o idee generala a calitatii hotelului si un nivel aproximativ de facilitati, servicii si comoditati. Totusi criteriile si cerintele specifice aplicate pot diferi de la tara la tara. Euromax nu se face responsabil de aceasta varietate in ceea ce priveste clasificarea hotelurilor intre tari, tipuri de camere si informatiile despre hotel legate de aceste chestiuni. Este responsabilitatea persoanei care face rezervarea sa se asigure ca tipul de camera rezervat este adecvat numarului de persoane care calatoresc.

 

Plata

 

            Plata serviciilor rezervate se poate face prin virament bancar, cu cardul de credit sau numerar la agentie.

            Nu se accepta alte modalitati de plata in afara celor prezentate pe Site si nu ne asumam nici o responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat sau alte mijloace.

            In functie de termenii si conditiile impuse de hoteluri, la momentul rezervarii vi se poate cere plata integrala sau partiala a serviciului rezervat.

            Euromax sau Furnizorii nu isi asuma nici o obligatie de a emite biletele, voucher-ul sau alte documente de calatorie in cazul neplatii integrale a serviciilor comandate. In orice situatie, sunteti responsabil pentru plata sumelor aferente servciilor turistice comandate.

 

Anulari/Modificari

 

           In cazul in care doriti anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achizitionat (si Furnizorii permit acest lucru), este responsabilitatea dvs. de a informa in scris Euromax despre intentiile dvs. In anumite cazuri este posibil sa nu puteti anula / modifica anumite servicii turistice sau va trebui sa respectati anumite cerinte pentru aceste actiuni.

            Euromax sau Furnizorii nu pot anula / modifica serviciul turistic inainte de a primi cererea dvs. ferma.

            In eventualitatea modificarii unei rezervari (incluzand, dar fara a se limita, anulari, restituiri de sume, schimbari de nume), Euromax isi rezerva dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceasta actiune. Aceste taxe difera fata de taxele impuse direct de catre Furnizori.

 

Conditiile Furnizorilor de Servicii Turistice

 

            Orice rezervare efectuata pe Site va fi considerata drept intentia dvs. de a achizitiona un anumit produs sau serviciu turistic de la Furnizorul de Servicii Turistice. Daca cererea dvs. va fi acceptata, veti primi un e-mail de confirmare de la Euromax si va intra in vigoare contractul cu turistul. Toate serviciile turistice publicate pe Site sunt in functie de disponibilitatea Furnizorilor. Termenii si conditiile Furnizorilor (incluzand regulile de transport al pasagerilor impus de liniile aeriene) se vor aplica aditional Termenilor si Conditiilor acestui Site.

            Termenii Furnizorilor pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plata, obligatii, anulari, modificari ale rezervarilor si restituiri de bani (daca este cazul) ori restrictii de alta natura. Euromax nu este responsabila pentru costurile care pot sa apara in momentul transferurilor de la un aeroport / terminal la altul. De asemenea unele hoteluri pot colecta diferite taxe locale.

            La momentul navigarii dvs. in Site, veti putea observa referiri catre diferite conditii aplicabile ofertelor speciale. Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni dar, va rugam luati legatura cu Euromax pentru detalii complete.

            Sunteti direct responsabil pentru respectarea conditiilor impuse de Furnizori privind timpii de imbarcare, reconfirmarea zborurilor sau a oricaror alte reguli, in cazul rezervarii pachetelor de vacanta cu avionul. Va rugam sa notati ca timpul minim de imbarcare (inaintea plecarii) recomandat de companiile aeriene, este de 120 min. pentru zborurile internationale, respective 90 min. pentru zborurile interne. Nerespectarea acestei reguli se considera neprezentare la program si poate duce la anularea rezervarii dvs. de zbor.

 

Obligatiile utilizatorului

 

Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii incluzand (fara a se limita):

·         responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau numele dvs .

·         aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de initia actiuni juridice

·         garantarea veridicitatii datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs.

·         neutilizarea Site-ului in scopuri speculative, a generarii de rezevari false sau frauduloase

·         interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii

·     obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul Site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei continuta in Site.

 

Newsletter

 

            Achizitia de produse si servicii turistice de la Euromax inseamna acceptul de a primi newsletter-ele Euromax sau alte materiale promotionale, care va vor fi trimise catre adresa dumneavoastra de e-mail/telefon si vor include noutati si oferte speciale precum si alte informatii.

 

 

 

Interzicerea accesului pe Site

 

            Euromax isi rezerva dreptul de a va interzice oricand accesul pe Site fara o notificare prealabila.

 

Responsabilitatea Euromax

 

            Euromax nu este responsabila pentru pierderile indirecte rezultate din prevederile acestui contract, din utilizarea defectuoasa a Site-ului sau a serviciilor turistice rezervate si achizitionate de pe Site.

            Euromax este responsabila doar pentru pierderile directe a caror valoare nu va depasi tariful total al serviciilor turistice achizitionate (exceptand cazurile de deces sau accidentele personale a caror valoare nu are limita).

 

Legaturi catre alte Site-uri

 

            Acest Site poate contine legaturi catre alte pagini web externe si operate de alte parti implicate.

           Euromax nu are nici un control sau asociere cu aceste pagini web si nu isi asuma nici o responsabilitate in legatura ca acuratetea, integritatea sau calitatea acestor pagini web ale partior implicate.

            Continutul acestor pagini web externe nu reflecta produsele, serviciile sau informatiile furnizate de Euromax. Orice opinii referitoare la continutul acestor pagini web externe vor trebui redirectionate catre administratoriil paginilor in cauza.

 

Forta Majora

 

            Euromax nu este responsabila in cazul petrecerii unor evenimente cauzate de forta majora. Evenimentele majore includ, dar fara a se limita, interventii guvernamentale, razboaie, rapiri, incendii, inundatii, accidente, furtuni, greve, atacuri teroriste sau actiuni industriale care pot afecta Euromax sau Furnizorii sai.

 

Modificari asupra Site-ului

 

          Euromax poate modifica design-ul sau continutul Site-ului, inclusiv disponibilitatea Furnizorilor serviciilor turistice, baza de date, precum si alte caracteristici ale Site-ului.

 

Confidentialitate


             Termenii politicii de confidentialitate a Euromax sunt prevazuti in acesti Termeni si Conditii.

            Sunteti de acord cu utilizarea informatiilor dvs. personale de catre Euromax sau a afiliatilor si a altor parti implicate, in concordanta cu termenii si in scopul declarat stipulat in Politica de confidentialitate a Euromax.


Modificari ale Termenilor si Conditiilor

 

            Euromax isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza oricand Termenii si Conditiile referitoare la utilizarea acestui Site, fara notificare prealabila catre Utilizatori. Versiunea actuala a Termenilor si Conditiilor va fi afisata pe Site din data in care modificarile intra in vigoare. Continuarea utilizarii acestui Site dupa publicarea acestor modificari va constitui acceptul dvs. cu privire la aceste modificari.

 

Reclamatii

 

            Orice reclamatie trebuie trimisa in scris la sediul Euromax in maxim 30 zile de la data iesirii din hotel.

          Nu vom lua in considerare reclamatiile care nu au fost supuse atentiei hotelului pe timpul sederii clientului. Orice reclamatie trebuie raportata pe loc hotelului.         

            Nu suntem responsabili pentru compensarea niciunei situatii care ar fi putut fi rezolvata la fata locului daca hotelul ar fi fost informat.

 

 

Legea guvernanta

 

            Acesti Termeni si Conditii reprezinta contractul intre Utilizator si Euromax si este guvernat de legile din Romania.