Euromax

Punct de lucru / Sediu social:
Galati, Str. Brailei, Tiglina II - langa Arcada
Nr. Inreg. Reg. Comertului: J17/1296/24.09.2003
C.U.I: 15764600
Licenta de turism: Nr. 2847
Polita de asigurare: OMNIASIG, Nr. 48906, valabila pana la data de 25.02.2018
Manager: Daniel Beza
Cont Lei: RO02BTRL01801202331146xx
Cont Euro: RO48BTRL01804202331146xx
Banca: Banca Transilvania Galați
Telefon/Fax: 0236.413041
Mobil: 0758034082, 0744585150
E-mail: contact@euromax.ro
Site: www.euromax.ro

office

Cine suntem

Suntem prezenti pe piata turistica galateana de 15 ani sub numele Euromax.
De-a lungul timpului am incercat sa ne adaptam in permanenta serviciile pentru a acoperi cat mai bine nevoile turistilor nostri.

Am inceput cu vanzarea pachetelor de servicii catre turisti individuali si am reusit in cativa ani sa fim agreati ca parteneri de marile companii care ofereau beneficii pentru vacanta angajatilor - Combinatul Siderurgic Mittal Steel, Distrigaz, Electrocentrale, Apa Canal, Romtelecom.
Dupa problemele financiare globale din 2009 companiile au renuntat la aceasta practica, dar am reusit in acei ani sa transformam fluxul mare de turisti intr-o baza solida de clienti fideli care apeleaza in continuare la serviciile noastre.

Dupa pragul din 2009, am incercat sa compensam pierderile de pe partea turistilor individuali si ne-am extins serviciile si catre partea de grupuri organizate. Am inceput cu grupurile scolare si am continuat cu programele pentru adulti. Am achizionat autocare proprii pentru a avea un control deplin asupra calitatii serviciilor si a preturilor.

In prezent organizam excursii cu autocarul in toata Europa atat pentru adulti cat si pentru copii.


Tot in 2009 am descoperit o nisa de piata neacoperita corespunzator - organizarea banchetelor de absolvire liceu sub forma de excursie. Am venit cu un produs si o destinatie noua - litoralul bulgaresc all inclusive. Am crescut de la 200 de participanti in anul 2009, la peste 2000 de participanti in doar 5 ani.

In prezent suntem lideri de piata in zona de sud-est a tarii in organizarea acestor evenimente, cu o cota de piata de aprox. 80 %.
La baza cresterilor rapide pe care le-am cunoscut de-a lungul vremii stau factori precum profesionalismul, competenta, seriozitatea si incercarea de a multumi fiecare turist in parte.
Te asteptam si pe tine sa faci parte din grupul turistilor multimiti ai Euromax.

Cu ce te putem ajuta

Asiguram astazi toata gama de servicii turistice si acordam atentie fiecarui turist pentru ca stim ca fiecare e diferit si are asteptari diferite de la vacanta. Provocarea zilnica este sa oferim cat mai mult la un pret cat mai mic.

Ne-am adaptat tendintelor privind vanzarea serviciilor turistice si iti punem la dispozitie un website unde vei gasi ofertele proprii si ale partenerilor, cu tarife actualizate in permanenta. Astfel iti poti face o impresie asupra preturilor pe o anumita destinatie sau hotel si poti rezerva daca te hotarasti asupra unei oferte.

Nu ai timp sau rabdare sa rascolesti internetul? Te intelegem. Cateodata si noi ne pierdem rabdarea, dar ne revenim repede :)). E de ajuns sa stii unde vrei sa mergi si care ar fi bugetul. Restul e treaba noastra. Ne vom pune in joc toata priceperea pentru a gasi varianta optima a vacantei tale in bugetul stabilit si iti vom prezenta rezultatul.

Nu stii unde vrei sa mergi ? Spune-ne macar ce vrei sa faci in vacanta (plaja, vizite, aventura) si iti putem recomanda destinatii potrivite bugetului tau.

Cu noi vacanta ta e in siguranta

Folosind experienta proprie si cea a turistilor nostri iti vom face recomandari care nu vor permite sa apara surprize neplacute in vacanta. Lucram numai cu parteneri de incredere, atat in tara cat si in strainatate si nu dam curs mega-ofertelor diversilor operatori care pot ascunde riscuri. Nu ne plac problemele si nici nu dorim sa creem altora probleme. De aceea unde noi consideram ca exista nesiguranta preferam sa nu vindem. Un turist nemultumit este cu adevarat o pierdere pentru noi.

Pe scurt, suntem aici pentru a-ti garanta ca banii pe care i-ai pregatit pentru vacanta sunt cheltuiti in cel mai bun mod posibil. Si chiar reusim (de cele mai multe ori :)).
Asa ca arunca o privire pe site si spune-ne:
Unde ai vrea sa fie urmatoarea ta vacanta ?